h

Concept SP verkiezingsprogramma

12 september 2006

Concept SP verkiezingsprogramma

Nu de vakanties weer zijn afgelopen, gaan we er weer vol tegen aan, om ons SP gezicht in deze regio te laten zien. De verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer begint nu steeds meer vorm te krijgen. Het concept - verkiezingsprogramma is bekend en in alle afdelingen besproken.

Ook wij hebben onze algemene ledenvergadering al achter de rug. Het is volgens de aanwezige leden een goed programma (op een paar kleine puntjes na). Ook is de kieslijst besproken en wat ons op viel was het feit dat er geen noorderlingen op een verkiesbare plek staan. Dit is ook op het regio-overleg besproken en we gaan hier toch proberen om daar nog verandering in te krijgen (regio-overleg is een periodiek overleg tussen alle Friese SP afdelingen). De twee afgevaardigden die onze afdeling gaan vertegenwoordigen op de regio-conferentie zijn Taeke Visser (voorzitter) en Reinze Visser (organisatie secretaris). Voor het Congres zijn wij vertegenwoordigt door 1 persoon en dat is Taeke Visser.
Tevens hebben wij weer contact gezocht met de SP afdeling N.O. Fryslân, om samen iets te organiseren voor de Tweede Kamer verkiezingen. Daar willen ze graag aan mee werken. Ons doel is om Krista van Velzen of Remi Poppe hier naar het noorden te krijgen voor een verkiezingsbijeenkomst.
Ook voor de Provinciale Staten verkiezingen van 7 maart 2007 zijn de voorbereidingen al aan de gang. Zo ziet u maar dat het een drukke periode is, waar in veel werk moet worden verzet door bestuur en vrijwilligers.

U bent hier