h

Armoedebeleid bijeenkomst Leeuwarden

5 september 2008

Armoedebeleid bijeenkomst Leeuwarden

Sadet KarabulutOp 19 september nodigt de raadsfractie van de SP haar leden uit voor een bijeenkomst met betrekking tot het armoedebeleid. In 'De Fenix' in Leeuwarden zullen Sadet Karabulut, 2e kamerlid voor de SP en Marco Florijn, PvdA wethouder te Leeuwarden met elkaar in discussie gaan o.l.v. dagvoorzitter Roland Boorsma. Natuurlijk kunnen ook de leden mee discussieren en vragen stellen.

AGENDA

19.30 - 19.50 Ontvangst met koffie.

20.00 Opening door de dagvoorzitter Ronald Boorsma. Opzet van de avond / huishoudelijke mededelingen en introductie van de sprekers.

Sadet Karabulut. 2e kamerlid voor de SP. Bestuurskundige, was coördinator drugsbeleid Bijlmer en beleidsmedewerker voortgezet speciaal onderwijs. Oud-bestuurslid Turkse zelforganisatie DIDF. Woordvoerder Sociale zaken: armoede, bijstand, koopkracht, kinderbijslag, emancipatiebeleid

Marco Florijn. PvdA wethouder te Leeuwarden. Portefeuille houder Werk en inkomen, Publieke dienstverlening Sport, bedrijfsvoering.

±20.50 Pauze

21.10 uur Vragen aan de beide sprekers door dagvoorzitter en leden / discussie.

22.15 uur Dankwoord door voorzitter aan sprekers en leden.

Na de pauze is er de gelegenheid vragen te stellen aan de beide sprekers.

Mocht u een bepaalde vraag beantwoord willen hebben dan kunt u die voor de aanvang of tijdens de pauze schriftelijk indienen de dagvoorzitter of de fractieleden.

U bent van harte welkom in De Fenix, Valeriusstraat 2-1, 8915 AC Leeuwarden
Aanvang 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.

Namens de SP fractie, Bert Bisschop
Contactpersoon van de SP Fractie
Arie Visser 058-2664535.

SP Leeuwarden website

U bent hier