h

Discussieavond over kredietcrisis met Hans van Heijningen op 27 april

17 april 2009

Discussieavond over kredietcrisis met Hans van Heijningen op 27 april

De wereld verkeert in een economische crisis die ingrijpt in het leven van talloze mensen. Ook in ons land en onze regio ondervinden de mensen de gevolgen van deze wereldwijde crisis. Hans van HeijningenDe Socialistische Partij heeft met het oog op mogelijke oplossingen een crisisplan ontwikkeld, waarin tal van voorstellen worden gedaan om de kredietcrisis het hoofd te bieden.
De SP-afdeling De Twa Dielen belegt in het kader daarvan op maandag 27 april in hotel De Posthoorn een openbare avond, waarop algemeen secretaris van de SP, Hans van Heijningen dit onderwerp zal behandelen.

Hij zal daarbij uitgebreid ingaan op de SP-voorstellen. Uiteraard zal er volop gelegenheid zijn om vragen te stellen en om met de spreker in discussie en debat te gaan. Discussieavond SP over kredietcrisis in DokkumIndien mogelijk wordt ook nader ingegaan op de gevolgen van de crisis voor de gemeenten in Noordoost Fryslân.

Afdelingsvoorzitter Reinze Visser: “We hopen dat veel mensen aanwezig zullen zijn op deze avond, waaraan ook partijbestuurslid Lian Veenstra haar medewerking zal verlenen. We verwachten dat Hans van Heijningen aan de hand van de voorstellen duidelijk zal maken, waar de SP voor staat, nl. een nieuwe koers, vastgelegd in ons crisisplan, waarin solidariteit voorop staat en waardoor ons land menselijker en socialer uit de crisis zal komen. Dit onderwerp is van zo'n groot belang dat we erg blij zijn, dat we Hans van Heijningen bereid vonden om als gastspreker naar Dokkum te komen. Hem kennende kan het een boeiende avond met een pittige discussie worden.”

De toegang is gratis en de avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur).

Hotel De Posthoorn, Diepswal 21 9101 LA te Dokkum.
We zien u graag!

Hans van Heijningen (biografie)
Hans van Heijningen, toespraak verkiezingen 2006
Lian Veenstra (biografie)

U bent hier