h

Email-actie tegen verkoop Nuon, Essent en Eneco

15 april 2009

Email-actie tegen verkoop Nuon, Essent en Eneco

Zoals je waarschijnlijk al wel weet, zijn we als partij al maanden in de slag met gemeenten en provincies - lees CDA, PvdA en VVD - over het al of niet verkopen van Essent, Nuon en Eneco.
Als je tien jaar geleden had geopperd dat onze energiebedrijven net zo goed verkocht konden worden aan commercieel bedrijf, zou je voor gek versleten zijn. Toch gaat dit gebeuren als het aan CDA, PvdA en VVD ligt. Ze zijn nuts !Elk onderzoek wijst dat uit de overgrote meerderheid van de mensen tegen verkoop is. Zij willen onze energiebedrijven niet helemaal overhevelen naar de markt. Immers, we hebben dan niets meer te zeggen over leveringszekerheid en de hoogte van de prijzen.
Via deze weg wil ik je vragen om een protestmail te sturen naar de volksvertegenwoordigers in jouw provincie. Je hoeft hiervoor alleen door te klikken naar www.zezijnnuts.nl/mailactie en je gegevens in te vullen.

De beslissing over de verkoop wordt op (zeer) korte termijn genomen. Daarom is het van belang dat je NU in actie komt.
De huidige crisis heeft ons nog eens duidelijk gemaakt waartoe een terugtredende overheid in combinatie met privatisering en deregulering kan leiden. Daarom is er nu binnen de gelederen van de voorstanders van verkoop twijfel gerezen.
Wat er gaat gebeuren is een dubbeltje op z'n kant. Daarom hebben we je steun nu echt nodig. Ga naar de www.zezijnnuts.nl/mailactie en lever je bijdrage aan de kentering die we samen tot stand kunnen brengen. Het neoliberalisme loopt op z'n laatste benen. Laten we zorgen dat ons energiebedrijven niet te elfder ure verpatst worden aan buitenlandse bedrijven die over de rug van de gezinnen rijk willen worden.

Dank voor je steun.

Met vriendelijke groet,

Jan Marijnissen

Mailactie tegen verkoop Nuon enz., klik hier

U bent hier