h

SP Tweede Kamerlid Nine Kooiman 26 mei in Dokkum

20 mei 2010

SP Tweede Kamerlid Nine Kooiman 26 mei in Dokkum

Op woensdag 26 mei aanstaande komt SP Tweede Kamerlid Nine Kooiman naar Dokkum toe. Nine is 15de op de SP kandidatenlijst voor de komende verkiezingen. Ze zal een kinderdagverblijf bezoeken en campagne voeren in het centrum van Dokkum, samen met SP leden van onze afdeling.

SP Tweede Kamerlid Nine Kooiman bezoekt het Medisch Kinderdagverblijf aan de Parklaan in Dokkum samen met twee bestuursleden van SP Dongeradeel. Zij zullen ontvangen worden door de medewerkers om 14.00 uur.
Na het bezoeken van de MKD wordt in het centrum van Dokkum, waar leden van SP Dongeradeel op dat moment campagne voeren, zal Nine Kooiman op de markt praten met mensen over het verkiezingsprogramma van de SP.

SP Twadde Keamerlid Nine Kooiman besyket it 'Medisch Kinderdagverblijf' oan de Parkloane yn Dokkum tegearre mei twa bestjoersleden fan SP Dongeradeel. Sy sille ontvangen wurde troch de meiwukers om 14.00 oere.
Nei it besykje fan de MKD yn it sintrum fan Dokkum, wêr leden fan SP Dongeradeel op dat stuit kampagne voere, sil Nine Kooiman op de markt praete mei de minsken oer it ferkiezingsprogramma fan de SP.

Als SP Dongeradeel zijn we blij Nine Kooiman te mogen verwelkomen in onze afdeling.
Ze heeft 'jeugd' in haar portefeuille en is naast kamerlid, ambulant hulpverlener en gezinsvoogd. Zij is tevens de voorzitter van de SP afdeling Nieuwegein. Nine is 15de op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen.

U bent van harte welkom. En ... stem SP 9 juni !

U bent hier