h

Vandaag stemmen, stem SP !

20 maart 2019

Vandaag stemmen, stem SP !

Vandaag kun je stemmen voor de Provinciale Staten verkiezingen. We hopen dat je kiest voor de SP: het is tijd voor rechtvaardigheid! Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit blijven onze uitgangspunten in de provincie Fryslân. We willen de mensen vanaf het begin betrekken bij plannen die de provincie maakt.  

De rekening van de verduurzaming willen we niet neerleggen bij de mensen, terwijl de grote bedrijven er met de winst van door gaan.

Mensen zien hun boodschappen duurder worden, de zorgpremie omhoog gaan, terwijl multinationals van dit kabinet Rutte miljarden cadeau krijgen. Ziekenhuizen gaan failliet terwijl zorgverzekeraars miljarden op de plank hebben liggen.

Zorgverleners, leraren en agenten moeten strijden voor waardering, terwijl de uitkeringen aan aandeelhouders gigantisch zijn.

Steun ons in onze strijd voor rechtvaardigheid en stem op ons: NU SP!

Wil je meer weten over ons verkiezingsprogramma voor Fryslân voor 2019-2023, klik hier.

Reactie toevoegen

U bent hier