h

Demonstratie tegen roofinvesteerders campings

25 mei 2022

Demonstratie tegen roofinvesteerders campings

Vele campings en vakantieparken in Nederland zijn door roofinvesteerders opgekocht en nog meer worden er bedreigd. Standplaatshouders die daar vaak al tientallen jaren verblijven moeten nu het veld ruimen. De SP wil dit stoppen en organiseert op zaterdag 11 juni een demonstratie in Den Haag.

Alleen samen kunnen wij een vuist maken tegen deze roofinvesteerders. Een vakantiepark moet voor iedereen toegankelijk zijn en niet alleen voor mensen met een dikke portemonnee. Nu gaat poen boven fatsoen, terwijl het abnormaal is dat standplaatshouders moeten wijken voor de rijken. Actie is hard nodig om dit kabinet te laten zien dat je mensen niet kunt wegjagen. 

Is jouw vakantiepark ook opgekocht of wil je solidair zijn, sluit je dan aan bij deze actie en stop de roompotisering!

Wanneer: Zaterdag 11 juni, 13.00 uur.

Waar: Koekamp, Den Haag (vlakbij Den Haag Centraal Station).

Geef je hier op: https://doemee.sp.nl/11juni

Update 9 juni: Lees hier het artikel over Camping Hanestede van SP Fryslan.

Reactie toevoegen

U bent hier