h

Statenfractie thema avonden

3 mei 2022

Statenfractie thema avonden

Er komen een 3-tal thema-avonden aan vanuit de Statenfractie! Het worden avonden waarop wij graag willen vertellen wat wij tot nu toe bereikt hebben op deze onderwerpen, hoe wij er tegenaan kijken, maar ook willen we graag horen hoe jullie erover denken.

Voor deze avonden hebben we 3 (deel-)thema's uitgezocht, waarvan we denken dat deze ook belangrijke thema's gaan worden bij de verkiezingen van 2023. Jullie input zal dan ook meegenomen worden door de programmacommissie voor de eerste opzet van het verkiezingsprogramma.

De avonden zullen (onder voorbehoud) plaatsvinden in het Provinciehuis in Leeuwarden en beginnen om 19.30 uur.

- 9 mei: Energie(transitie) / RES
- 13 juni: Openbaar vervoer / Lelylijn / Deltaplan
- 4 juli: Biodiversiteit / Landbouw

Wil je aanwezig zijn bij 1 of meerdere avonden?
Geef je op door een mail te sturen naar fryslan@sp.nl

Met strijdbare groet,

Hanneke Goede
Fractievoorzitter SP Fryslân

Reactie toevoegen

U bent hier