h

Whats Left docu op NPO Start

28 september 2022

Whats Left docu op NPO Start

In tijden van grote sociale en economische ongelijkheid scoorden de drie traditionele linkse partijen vorig jaar bij de Tweede Kamerverkiezingen helaas slechter dan ooit. Hoe heeft het zover kunnen komen? En is er van te leren? In de documentaire Whats Left worden de politieke idealen van de sociaaldemocratie tegen het licht gehouden.

Het resultaat is een bijtende maar ook nieuwsgierige blik op de politieke geschiedenis van Nederland. Oud PvdA-leiders lieten zich interviewen om hun reflecties te delen op de politieke geschiedenis en te reageren op het verwijt dat de partij idealen gaandeweg steeds meer in de uitverkoop heeft gezet.

What's left - de puinhopen van links documantaire
Regisseurs Johan Fretz & Juul Op den Kamp
Klik hier voor de documentaire op NPO Start.

Een interview met de makers van de docu, klik hier.

Reactie toevoegen

U bent hier