h
22 oktober 2022

SP 50 jaar !

Foto: SP

Vandaag, zaterdag 22 oktober, bestaat de SP 50 jaar! Er is een live uitzending vanuit studio ‘De Moed’ voor alle SP-leden.Lees verder
15 oktober 2022

Kosten omlaag tour in Drachten

Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerleden van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen. Op 24 oktober is de Kosten Omlaag Tour in Drachten.

Lees verder
7 oktober 2022

SP bestaat 50 jaar op 22 oktober

Dit jaar bestaat onze SP 50 jaar. Dat vierden we al op 19 juni met de SP-familiedag in Burgers' Zoo. Maar de dag zelf, zaterdag 22 oktober, willen we ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Lees verder
28 september 2022

Whats Left docu op NPO Start

In tijden van grote sociale en economische ongelijkheid scoorden de drie traditionele linkse partijen vorig jaar bij de Tweede Kamerverkiezingen helaas slechter dan ooit. Hoe heeft het zover kunnen komen? En is er van te leren? In de documentaire Whats Left worden de politieke idealen van de sociaaldemocratie tegen het licht gehouden.

Lees verder
20 september 2022

Succesvol Prinsjesdag Protest

Foto: SP
Nu is het genoeg. Met duizenden stonden we op tegen dit kabinet, want de kosten moeten nu omlaag. En dat kán: de winsten van grote bedrijven waren in 23 jaar niet zo hoog als nu. Zet die winsten in om de kosten nu te verlagen.Lees verder
12 september 2022

Met de bus naar Prinsjesdag Protest

Op zaterdag 17 september is het Prinsjesdag Protest in Den Haag. Er tijden ook bussen vanuit Leeuwarden en Heerenveen.

Lees verder
5 september 2022

Prinsjesdag protest op 17 september

Nu is het genoeg. Doe mee en maak het Prinsjesdag Protest groot. Het kabinet moet nu met een sociaal noodplan komen. Terwijl bedrijven enorme winsten maken, komen steeds meer mensen in de problemen.

Lees verder
25 augustus 2022

Kosten omlaag tour in Leeuwarden

Zaterdag 27 augustus komt de Kosten Omlaag Tour met Tweede Kamerlid Bart van Kent in DBIEB in de Blokhuispoort in Leeuwarden.

Lees verder
16 juni 2022

Niet wegkijken maar ingrijpen

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Tijdens het debat over de financiële plannen van het kabinet voor dit jaar bleek dat minister-president Rutte en minister Kaag nu niets extra's willen doen om de kosten voor mensen te verlagen. Onbegrijpelijk. Vind je het gek dat zo historisch weinig mensen nog vertrouwen hebben in de politiek als aan de grootste zorgen van mensen niets wordt gedaan? 

Lees verder
11 juni 2022

Thema avond over OV Lelylijn en Deltaplan

Maandagavond 13 juni a.s. is het zo ver: de 2e thema-avond van SP Fryslan. We gaan het hebben over het OV in Fryslân, de Lelylijn en het Deltaplan.

Lees verder

Pagina's