h

Nieuws uit 2011

28 december 2011

SP tweede partij in peiling met 28 zetels

De SP is de tweede partij van Nederland in een peiling van Maurice de Hond. Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden zou de SP 28 zetels krijgen, tegen 15 nu. De VVD zou 31 krijgen, maar 3 meer.

Lees verder
23 december 2011

Fijne kerstdagen en een sociaal 2012 !

SP Dongeradeel wenst iedereen fijne kerstdagen en een menswaardig en sociaal 2012 !

Lees verder
20 december 2011

Sionsberg discussie avond 23 december in Dokkum

Op vrijdag 23 december a.s. organiseert actiegroep "Red de Sionsberg" een thema-avond met tweede kamerleden, bestuurders, regionale politici en hopelijk ook De Friesland. De verschillende panelleden zullen kort hun standpunten uiteen zetten. Daarna kunnen er vragen worden gesteld en is er mogelijkheid voor discussie.

Lees verder
18 december 2011

Voedselbank Dantumadiel van start voor Kerst

Om de arme kant van de samenleving bij te springen is thans ook in de Gemeente Dantumadiel een voedselbank van start gegaan. Voor de kerst worden in deze gemeente voor de eerste keer voedselpakketten uitgedeeld.
Dit zal zijn op vrijdag 23 december van 14.30 - 15.30 uur in de gebouwen van de Doopsgezinde Kerk te Damwoude. Voortaan wordt op de vrijdag van de even weken pakketten uitgedeeld op hierboven genoemde tijden en adres.

Lees verder
15 december 2011

Kamervragen van Renske Leijten en Henk van Gerven over de Sionsberg

SP kamerleden Renske Leijten en Henk van Gerven stellen schriftelijke vragen aan minister Schippers van VWS. Dit naar aanleiding van het verzet van de bevolking tegen de bezuinigingen op het ziekenhuis de Sionsberg in Dokkum.

Lees verder
14 december 2011

Werkbezoek Henk van Gerven bij Friese boeren

Op vrijdag 16 december gaat SP kamerlid Henk van Gerven op bezoek bij een aantal boeren in Fryslân. Zowel bij een grote veehouder (500 koeien), een biologische en een jonge veehouder. Ook gaat hij naar het FEC, waar de landbouwbeurs wordt georganiseerd. Hieronder het programma van deze dag.

Lees verder

Pagina's

U bent hier