h

Nieuws uit 2016

26 december 2016

Filmtip "I, Daniel Blake"

De film "I, Daniel Blake" is een sociaal drama en stelt het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem aan de orde, waar men in terecht kan komen.

Lees verder
23 december 2016

Fijne feestdagen & sociaal 2017

Foto: SP Fryslân
SP afdeling Dongeradeel wenst al haar leden fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sociaal 2017!Lees verder
17 december 2016

De Friesland trekt boetekleed aan met Sionsberg

Op zaterdag 15 december was er een Sionsberg informatie bijeenkomst in Theater Sense in Dokkum. Directeur Bert van der Hoek van DFZ gaf toe dat er de afgelopen jaren heel wat mis is gegaan. Hij hoopt dat het vertrouwen met de regio weer wordt hersteld en beloofd beterschap.

Lees verder
12 december 2016

Sionsberg bijeenkomst op 15 december

Nu de 2 overgebleven partijen in 2017 doorgaan in ziekenhuis Sionsberg zonder ZuidoostZorg, is er op donderdagavond 15 december een informatieavond over de ontstane situatie. Ondanks dat anderhalvelijns centrum Sûnenz daardoor sluit, zal er voor de patiënt "niets veranderen".

Lees verder
6 december 2016

Noord-Holland steunt verzet gaswinning Ternaard

De provincie Noord-Holland steunt in een motie van 6 politieke partijen, waaronder de SP, het Werelderfgoed Waddenzee en wil het beschermen tegen nieuwe gaswinning en mijnbouwplannen.

Lees verder
30 november 2016

Ron Meyer in Buitenhof

Op zondag 27 november was SP partijvoorzitter Ron Meyer te gast in het tv programma Buitenhof. Hij sprak ondermeer over de succesvolle Nationaal Zorgfonds actie op 26 november.

Lees verder

Pagina's

U bent hier