h

Nieuws uit 2009

31 december 2009

SW-werknemers slachtoffer van conflict tussen kwekerij/LSV en Trion

SW-bedrijf Trion (sociale werkvoorziening) heeft eind november alle werknemers bij kwekerij De Triemen en LSV weggehaald vanwege een conflict. De werknemers en werkgevers zijn hierover zeer bedroefd. Afgelopen dinsdag vond een gesprek plaats bij de kassen in Driesum op initiatief van SP Tweede Kamerlid Paul Lempens.

Lees verder
28 december 2009

Solidariteit

Bent u ook geschrokken van het onderzoek naar onze jeugd, de toekomst van de samenleving. Ze zouden alleen aan zichzelf denken en vooral gericht op status en geld. Het stond groot in de kranten dat jongeren steeds minder solidair zijn en betrokkenheid kennen. Maar is dat eigenlijk geen logisch gevolg van onze samenleving. Eigenlijk is er niet meer sprake van een samenleving, maar een maatschappij gericht op het individu. Individuen die zichzelf moeten waar maken en denken dat ze het alleen wel (moeten zien te) redden.

Lees verder
22 december 2009

Algemene Leden Vergadering op woensdag 30 december a.s.

Op woensdagavond 30 december a.s. heeft het bestuur van SP afdeling De Twa Dielen een nieuwe algemene ledenvergadering (ALV) en belegd voor onze SP-leden. U bent van harte uitgenodigd.

Lees verder
21 december 2009

Vergadering 21 december AFGELAST

Vanwege de weersomstandigheden, de moeilijke berijdbare wegen is de algemene ledenvergadering van 21 december AFGELAST.

Lees verder
17 december 2009

Prettige feestdagen en een sociaal 2010

SP De Twa Dielen wenst u prettige feestdagen ...

Lees verder
11 december 2009

Algemene Leden Vergadering op maandag 21 december a.s.

Op maandagavond 21 december a.s. heeft het bestuur van SP afdeling De Twa Dielen een nieuwe algemene ledenvergadering (ALV) en belegd voor onze SP-leden. U bent van harte uitgenodigd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier