h

Nieuws uit 2005

31 december 2005

Socialistische Partij Noordoost Fryslân neemt niet deel aan de raadsverkiezingen, maar blijft wel de “waakhond buiten de deur.”

Het dagelijks bestuur van de Socialistische Partij in Noordoost Fryslân heeft bekend gemaakt, dat deze partij in maart 2006 niet zal deelnemen aan de raadsverkiezingen in Achtkarspelen en Kollumerland. Voorzitter Auke Veenstra deelde desgevraagd mee, dat het afdelingsbestuur de afgelopen tijd voor een moeilijke afweging stond, maar er uiteindelijk voor gekozen heeft om af te zien van deelname.

Lees verder
2 december 2005

Zorgwet themaavond in Damwoude

Op 2 december vond de Zorgwet themaavond plaats in zalencentrum de Kruisweg in Damwoude. Het werd een zeer informatieve avond over het voor velen onduidelijke nieuwe zorgstelsel.

Lees verder
19 november 2005

SP Noordoost Fryslân in actie tegen het nieuwe zorgstelsel

Start actie noodrem in Noordoost Fryslân

Lees verder
12 november 2005

De Twa Dielen aanwezig bij Centrale As bijeenkomst

Op 12 november was de SP ledenwerkgroep De Twa Dielen aanwezig bij een Centrale As informatie bijeenkomst aan de Doniaweg 95, bij Botniahiem (camping/pension De Jong), te Damwoude.

Lees verder
20 oktober 2005

Socialistische Partij nu officiële status in Noordoost Fryslân

Al enkele jaren bestond de SP- werkgroep Achtkarspelen/Kollumerland en maakte als zodanig deel uit van de afdeling Smallingerland. Het was een grote wens van de leden om de werkgroep om te zetten in een autonome afdeling.

Lees verder
1 oktober 2005

SP folder De Twa Dielen

In de maanden november en december foldert De Twa Dielen in de gemeentes Dantumadeel en Dongeradeel met een speciale SP De Twa Dielen promotiefolder.

Lees verder

Pagina's

U bent hier