h

Nieuws uit 2017

22 december 2017

Fijne feestdagen & sociaal 2018 !

Foto: SP Fryslân
SP afdeling Dongeradeel wenst al haar leden fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sociaal 2018!Lees verder
15 december 2017

Emile bedankt en welkom Lilian

Foto: SP
Lilian Marijnissen: De meest betrouwbare politicus van het Binnenhof vertrekt. Ik ben Emile ontzettend dankbaar voor wat hij voor de SP heeft gedaan. Hij heeft onze partij bijna acht jaar geleid en heeft zich tientallen jaren ingezet om Nederland socialer te maken. Ik hoop – en reken erop – dat hij dat de komende tijd zal blijven doen. Aan ons nu de taak om verder te bouwen. Ik ben vereerd dat ik het vertrouwen heb gekregen om daar leiding aan te geven.Lees verder
14 december 2017

Afscheid Emile: met trots en dankbaar

Emile Roemer: Op 12 december heb ik mijn fractiegenoten laten weten dat ik begin januari de Tweede Kamer zal verlaten. Na elf jaar Kamerlidmaatschap en bijna acht jaar de SP te hebben geleid, is het nu tijd dat een ander het overneemt.

Lees verder
3 december 2017

Theater voor elkaar live te bekijken

Op zondag 3 december om 13.30 uur begint in Breda Theater Voor Elkaar. In een bomvolle zaal wordt dan een ode aan de samenhang gebracht. Er kan geluisterd worden naar sprekers zoals directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau Kim Putters, schrijver Roxane van Iperen en hoogleraar Jim van Os. Het is tevens thuis live te volgen via een livestream.Lees verder
20 november 2017

ALV op 24 november in Dokkum

In aanloop naar het XXIII SP congres op 20 januari 2018 hebben alle leden in onze afdeling de mogelijkheid om mee te praten op de Algemene Ledenvergadering (ALV) in Dokkum. Men kan suggesties doen over het nieuwe partijbestuur en over het congresstuk met voorstellen voor het beleid voor de komende twee jaar. 

Lees verder
16 november 2017

Kadootje van 1,4 miljard voor grote bedrijven

Shell en de werkgevers van VNO-NCW willen het. Dat is de onderbouwing van de coalitie voor een cadeau van 1400 miljoen aan buitenlandse beleggers en belastingdiensten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier