h

Nieuws uit 2007

28 december 2007

SP Nieuwjaarsbijeenkomst 11 januari Dokkum

Op vrijdagavond 11 januari organiseert SP De Twa Dielen een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in Dokkum voor haar leden. Als speciale gast hebben we uitgenodigd mevrouw Lian Veenstra uit Zuidbroek, regiobestuurder in de provincie Groningen. Tevens gaan we het deze avond hebben over de Gemeenteraadsverkiezingen in 2010. Onze leden zijn van harte uitgenodigd, in het Natuurmuseum te Dokkum om 20.00 uur.

Lees verder
25 december 2007

PRETTIGE FEESTDAGEN EN GELUKKIG 2008

DE SP, AFD. N.O. FRYSLâN

Lees verder
23 december 2007

Fijne feestdagen en een sociaal 2008

SP De Twa Dielen wenst iedereen fijne feestdagen toe. Met name onze actieve leden en vrijwilligers bedankt voor jullie steun de afgelopen periode. Er is veel gebeurd: de SP boekte 1 jaar geleden een grote overwinning en een flinke groei in leden: we zijn de 3e partij van het land geworden. Ook lokaal - in De Twa Dielen - hebben we van ons laten horen, en konden veel acties doorgang vinden. En met succes.

Lees verder
18 december 2007

Farshad Bashir kamerlid, gefeliciteerd!

Farshid Bashir (19) uit Leeuwarden komt binnenkort in de Tweede Kamer in Den Haag. Wij als SP De Twa Dielen feliciteren hem alvast van harte en wensen hem veel succes. Farshid volgt SP-kamerlid Rosita van Gijlswijk op uit Groningen, die de nieuwe penningmeester wordt van de SP.

Lees verder
17 december 2007

De SP en de kerstmarkt in Munnekezijl.

Nadat Tineke en Ria een paar dagen van te voren allerlei voorbereidingen hadden getroffen, konden ze donderdagochtend 13 december de kraam voor de kerstmarkt in Munnekezijl gaan inrichten. Daar hebben ze veel werk aangehad en een compliment is dus op zijn plaats. De kraam zag er gezellig en goed verzorgd uit met allerlei informatie over de SP en de activiteiten van onze partij(afdeling). En men had niet verzuimd om het publiek fijne kerstdagen en en gelukkig 2008 toe te wensen via een groot spandoek.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Lees verder
15 december 2007

Politiek café in Dokkum

Op donderdag 27 december a.s. wordt er weer een politiek café georganiseerd in het Raedhus in Dokkum. De lokale radioomroep Radio Noordoost Friesland (RadioNOF) zal de avond live uitzenden, ook via internet. Ook u kunt hierbij aanwezig zijn.

Lees verder

Pagina's

U bent hier